Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с Дебитомера

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с Дебитомера

Здравейте колеги наскоро пак се завърна към любимата си марка коли със варианта 145 1.4 103 коня след пълен основен ремонт подкарах колата за известно време нямах проблеми но от няколко дни ми прави проблеми.Колата губи мощност и започва да гърми все едно съм с газова уредба а колата никога не е помирисвала газ много рядко го прави но се случва и то винаги на някое кръстовище .Закарах колата на диагностика имаше грешка в дебитомер и в ламбада сондата но бяха премахнати и нямаше проблем при повторното закачане всичко работеше в норми за няколко дена само . А самите грешки бяха на:
    1 дебитомера- липса на маса при токов удар
    2 ламбада сонда-липса на маса на масата при токов уред
    Ако някои от колегите е срещал този проблем да пише как се решава приемам съвети . Благодаря ви предварително

Здравей колега,аз съм със същата алфа ,със същият проблем днес смених ламбда сонда ,сложих универсална 90 лева и колата се оправи,а относно грешката на дебитомера,се появява защото сондата недава коректна информация към дебитомера.От там става проблема ,прави по-бедна или по-богата смес и колата започва да се дави и гърми.успех с решаването на проблема
    sigpic

Comment

благодаря ти колега ще пробвам и дано всичко да се оправи
      Last edited by anastas_stoqnov; d.m.y г., 17:48.

Comment

Working...
      X